Ons Verhaal

Michel en Kim zijn de trotse eigenaren van De Kampeerder Horst.

In 2013 hebben we onze eigen tent aangeschaft met het geld dat we gespaard hebben door te stoppen met roken.

Een mooie kampeer ervaring wie wil dat nu niet?  Met dit als uitganspunt zijn wij onze tent gaan verhuren. Van alle enthousiaste reacties kregen wij energie en zijn het aantal tenten gaan uitbreiden.

Van familietenten naar groepstenten naar ingerichte tenten op campings.

Na twee jaar hebben we tijdelijk (3 jaar) een bedrijf overgenomen dat ingerichte tenten op een camping bij ons in de buurt verhuurd. Hier hebben we veel inspiratie uitgehaald.

Om het beheersbaar te houden, en nog te genieten van het familie leven hebben we ervoor gekozen om ons te focussen op De Kampeerder Horst.

Door ieder jaar met stapjes te groeien zijn we nu een echt familiebedrijf waarin ieder zijn passie en enthousiasme op los kan laten.

We zijn uitgegroeid tot een kleine/middelgrote speler die tenten levert aan particulieren, bedrijven en organisaties van festivals en evenementen in de Benelux.

Van je hobby je werk maken hoe mooi is dat!

Toekomst

De weg die we nu in hebben gezet blijven we ontwikkelen. Het wow effect, en verwachtingen van klanten blijven overtreffen. Gasten die kunnen genieten van het aanbod en samen herinneringen maken. Wie wil dat nu niet?

We zullen in beheersbare stapjes groeien en blijven met beide voeten op de grond staan.

Deel deze pagina